10 pulgadas pantalla táctil Karaoke Monitor Gaming 144Hz

  • 1 - 9 es
    $170.00
  • >=10 es
    $166.00
Número de Modelo:
Lead Time:
Cantidad(es) 1 - 20 >20
Hora del Est.(días) 7 Negociable
Reportar Actividades sospechosas
Descripción general
Detalles rápidos
Lugar del origen:
Guangdong, China
Marca:
Cjtouch
Tamaño de pantalla:
"20"""
Tipo:
Infrarrojos
Tipo de interfaz:
D-SUB, DVI, USB
Resolución:
1600 x 1200
Nombre del producto:
Monitor Gaming 144Hz
Tamaño:
8 "-115"
Puntos de Contacto:
1-10
Aplicación:
Cajero Automático. POS. Máquina de marco abierto. . Etc.
Garantía:
3 años
Los certificados:
CE/FCC/RoHs/ISO9001/ISO14001
Interfaz:
USB/RS485/RS232/RS422/tarjeta SD/Ethernet
Pantalla táctil:
Capacitiva Multi pantalla táctil
Brillo:
250cd-1000cd/m2
Ángulo de visión (H/V):
80/80/80/80 (R/L/U/D)
Estado del producto:
Relleno
Capacidad de suministro
Capacidad de suministro:
400000 Piece/Pieces per Month
Embalaje y envío
Paquete
Bolsa de polipropileno + espuma + cartón + cinta adhesiva para embalar este Monitor de pantalla táctil.
¡!
Puerto
SHENZHEN AIR PORT for shipping Touch screen Monitor to you
Lead Time :
Cantidad(Pieces) 1 - 20 >20
Hora del Est.(días) 7 Se negociará
Descripción de vídeo

Interactive screen Gaming Monitor 144Hz

 

 

We are manufacurer of PGaming Monitor 144Hz, IR, PCAP Capacitive, resistive, saw intelligent touch screen panel, touchscreen monitor, touch screen computer size from 7" to 110", our product are widely applied in cash register, elevater, pos, hospital self service terminal, game machine , coffee table, dashboard,  kiosk, digital signage etc.  As long as you need interactive touch product, we alway have perfect model to meet your need. Welcome to click here to email us to get the quotation.

 

 

 

Specification of Gaming Monitor 144Hz:

 

Luminance(cd/m2):250-1000 (option)
Resolution: 800×600 - 4K (option)
Size(inch):8"-115" (option)
Install: side fixed / Vesa mount (option)
Anti vandel function: Yes
Anti dust function: yes
Anti sunlight glare function: (option)
Anti wanter IP65 function: Yes
Multi touch points: 1 point - 40 point (option)

 

 

 

 

 

 

You may have follow questions:


1.what size inch of touchscreen monitor do you have?
Answer: we have touch screen monitor inch from 8" to 115".

 

2.What type touch scren monitor do you have?
Answer: we have IR infrared, PCAP Capacitive, resistive, saw touch screen monitor for your option.

 

3.Can your touchscreen monitor work in ourdoor?
Answer: Yes, we not only have indoor touchscreen monitor, but also have outdoor touch screen monitor.

 

4. Do you have waterproof monitor?
Answer: Yes, we have IP65 water proof touch screen monitor.

 

5. Can your Gaming Monitor 144Hz monitor anti vandal?
Answer: Yes, we have tempered and enhance glass touch monitor, which is anti vandal.

 

6. Can your touch monitor veiw clear undersunlight?
Answer: Yes, we have anti glare touchscreen monitor, which can view clear under sunlight.

 

7. Do you have high brightness Gaming Monitor 144Hz?
Answer: Yes, we have Gaming Monitor 144Hz Luminance from 250cd/m2 to 1000cd/m2.

 

8. Can your Gaming Monitor 144Hz install on Vesa mount?

Answer:Yes, our monitor not only have sides hole for side fixed, but also with back hole for Vesa mount installed.

 

9. How many touch point do your touch monitor have?

Answer:We can make touch screen monitor rom 1 touch point. fto 40 touch points f.

 

9.What is your leadtime of Gaming Monitor 144Hz?
Answer: Sample 3workdays, 10pcs to 100pcs 15days.

 

10.What is your payment tern?
Answer: T/T, PAYPAL, ALIPAY, L/C etc.

 

If you have more other confuse question About Gaming Monitor 144Hz, click here email to us, we would reply you within 24 hours.

 

 

 

As an exporting manufacturer of Gaming Monitor 144Hz, touch screen mornitor and touchscreen computer for over ten years, we only can make our perfect quality Gaming Monitor 144Hz for you, but also we know export trade better. So Come to work with us, you would save a lot of time. 

 

usted Puede Tener Gusto
¿No es exactamente lo que quiere? 1 solicitud, varias cotizaciones Obtener cotizaciones ahora >>
usted Puede Tener Gusto

Productos similares en otras categorías:

Los resultados de productos o proveedores se han traducido automáticamente para tu comodidad con la herramienta de traducción de idiomas. Si encuentras algún problema con respecto a los resultados de la traducción,tus sugerencias son bienvenidas.
Toda la información del producto y del proveedor en el idioma o idiomas distintos del inglés que se muestra en esta página es información dewww.alibaba.comtraducida por la herramienta de traducción de idiomas automáticamente. Si tienes alguna consulta o sugerencia sobre la calidad de la traducción automática, envíanos un correo electrónico a english.trans@service.alibaba.com. La traducción es un proceso puramente automatizado que se completa con medios técnicos. Alibaba.com no ha participado en ninguna traducción, ni conoce ni controla la traducción ni el contenido de los anuncios. Alibaba.com y sus afiliados renuncian expresamente a cualquier garantía, expresa o implícita, y responsabilidad alguna por cualquier pérdida que surja de o en virtud de cualquier información traducida automáticamente o causada por cualquier error técnico de la herramienta de traducción de idiomas.